Enkel valp träning hemma

Träna valpen första veckan

I denna video får du tips på ett par övningar som du enkelt kan träna hemma och det räcker med ett par minuter per dag.Först får du lära din valp att känna igen sitt namn.Sedan får du tips på hur du kan få din valp att gilla sin hundbur och hur din hund kommer att gilla att bli tränad.
att få en valp är så spännande och utmanande! Det gäller att vara väl vara förberedd på den nya fyrbenta familjemedlemmen.

Planera valpträningen

Den första veckans valpträning bör vara något du har planerat för. Valpträningen som visas i den här videon kommer att lära din valp att älska att träna, och dessa färdigheter hjälper dig att förstå värdet av belöningar för din valp. När valpen blir äldre och klokare vill du veta vad deras bästa belöning är, så du kan använda den när de gör ett speciellt bra jobb! Hoppas att du fick några bra tips som gör det lättare för dig att komma igång med valpträningen. Tänk på att det ska  vara roligt att träna och gör det när både du och din valp är motiverad då kommer du få snabba och bestående resultat av din hundträning. Lite träning är bättre en ingen alls. Så vad väntar du på börja idag.