Fatboy hundbädd

Fatboy hundbädd

Fatboy- hundbädd

Du kanske har prövat en skön fatboy kudde och vill skämma bort din hund med en skön trendig hundbädd.Fatboy Doggie Lounge passar till alla hundar med personlighet. Endast det bästa är bra nog för din kära  Hund!
Fatboy hundbädd är tillverkad av miljövänliga material från insidan till utsidan. Fatboy hundbädd är supersnygg, med en enkel, stilren, snygg design passar den in i de flesta hem. Fatboy hundbädd har ett slitstarkt och kraftigt nylonöverdrag som är anti smutsbehandlat och avisar därmed vatten och smuts.

Hos sleepo.se Beställer du Just Nu med fri frakt!

Fatboy hundbädd är lätt att hålla ren. Denna hundbädd finns i två storlekar small,large och i mängder av snygga färger, så slå till idag och ge din hund en skön avkoppling. Just nu kan du hitta denna sköna hundbädd till ett kanon pris. Ge din hund en skön säng som är snygg och lätt att hålla ren. Behöver du rengöra din hundbädd så är det lämpligast att använda en fuktig trasa och mild såpa. Om din hund har en skön sängplats så kanske du får ha din säng  för dig själv? Den finns från 749kr.

Läs mer om fatboy hundbädd här!